X14NZ légszűrőház kiszerelés


Sziasztok,
Beszereltem egy direkt szűrőt a légbeszívó csonkra. A légszűrő házat pedig kiszereltem. A kérdésem, csak az lenne, hogy a légszűrő ház elejéhez vezetett vákuumcső,  csak a hideg-meleg levegő beszívást szabályozza, vagy más funkciója is van? Illetve most nincs hova csatlakoztatni.

A hangja nagyon szép lett, az alapjárat alacsonyabb valamivel és mintha jobban is menne, autópályán pedig sokkal simábban fut, a motor is halkabb lett. 
A gondom csak annyi, hogy a munkahelyemen mélygarázsból felfelé jövet az emelkedőn van, hogy elfogy az ereje, olyan mintha csak levegőből jutna több, de nem adna hozzá több üzemanyagot, épphogy nem fullad le és lassan felvánszorog. Ezzel tudok valamit kezdeni?

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Hozzászólások

perszemi2016.06.26 19:02:37 Köszi Davee,
Akkor inkább alakítsam vissza és vegyek gyári helyre beépíthető sport szűrőt? Vagy ECU-t lehet valahol hozzáállíttatni? Megéri? Mit javasolsz? A lambda szondám elég réginek néz ki, lehet az is a hunyó?
Davee2016.06.26 09:41:32

A vákuumcsövet dugózd le ha nem tetted sehova, mert nem épül fel a vákuum másképp.

Az erőtlenség abból fakad, hogy túl sok levegő miatt szegény a keverék, az ECU már nem tud utána szabályozni, már a programba is bele kellene nyúlni miatta.