Módosítható, hogy hamarabb induljon a hűtőventillátor?


Az alany egy Astra H (Z16XEP). Gyárilag 113 foknál kapcsol a hűtőventillátor amit túl magasnak tartok és félek, hogy egyszer a dugóban vagy valahol ahol sokáig egy helyben kell állni járó motorral megfőzi magát vagy valami egyéb kárt csinál magában. OP-COMmal módosítható, hogy alacsonyabb hőmérsékleten induljon az 1-es fokozat? Ha igen, melyik menüpontnál keressem?

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Hozzászólások

billiboyy3 napja 16 órája

Handbrake módszerét én is használtam. Igaz jó régen. Jól és pontosan leírta a megoldást. Könnyű megvalósítani és nagyon hatásos, de a ventillátor rengeteg áramot használ működés közben !

Ha totyogni kell a csúcsforgalomban akkor az autó nem tölt eleget. Gondoskodni kell az akku töltéséről vagy hosszabb utakat is kell menni.

Handbrake4 napja 23 órája

Sufni tuning módszerrel tudod, kell vinni egy kapcsolót meg vezetéket a venntillátorhoz, aztán a megfelelő kialakításokkal valahova eltenni és szépen ha úgy érzed kapcsolod. Mivel direktben lesz rá 12V ezért nem lesz fokozat, fullon fog menni.

Egyébként meg ha van egy jó termosztátod, meg van egy jó ventillátorod, tkívülről is tiszta hűtőd és egy frankó hűtőfolyadék szinted nem hiszem, hogy megfőzi magát....

Davee2024.04.11 17:13:39

nem lehet