astra futómű


Az astranál a futóművön a terpersztést be lehet e állítani? tudomásom szerint fix, de akkor hogyan lehet lehet korrigálni? kicsit huz jobbra,de a kormány be lett állítva,de a jobbra terpesztése nem az igazi. lehet ennek valamit kezdeni?
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Hozzászólások

kecsab2016.05.19 22:49:57 Azok a csavarok viszonylag alul vannak, a kerékagyat és a lengéscsillapítót ezek fogják össze, de biztosan egyről beszélünk. Minimális játéka van, hiszen nem tökéletes az illesztése. A stabilizátor nem játszik be, mint a Corsánál, mert kis rudakkal veszi át a mozgást. A szilent viszint képes idővel megadni magát, mint utolsó esélyt, mindenképp nézd meg. Kíváncsi vagyok, mi a gondod.
satti822016.05.19 22:42:43 Gondolom a felső két csavarra gondoltál, de azok fixek tudomásom szerint. a fék jó,toronyés a kerék csapágy jók, talán a szilent ,ami még játszhat...
kecsab2016.05.19 22:35:40 Egyszer se biztos, hogy a terpesztés nem egyforma és ezért húz a beállítás ellenére. Egyébként minimális állítási lehetőség van, a lengéscsillapítót fogó 2 csavarral kicsit lehet játszani. Nézd meg a kézenfekvő dolgokat, mint fék, toronycsapágy, kerékcsapágy és szilentek a lengőkarban.